Gyógyszertárunk

A kezdetek

A Royal Gyógyszertár 2010 novemberben nyitott a CBA-val együtt a volt Pizza Hut épületében, így mi lettünk a kerület legfiatalabb gyógyszertára. Új és letisztult bútorzatunk a környéken lakóknak, a troliról, villamosról leszállóknak újdonságot jelentett és egyben könnyebbséget, hogy egy helyen tudják intézni az élelmiszer vásárlásaikat a gyógyszereik kiváltásával.

A múlt

Kulcs Patika 

Gyógyszertárunk 2014-ben a 7. kerületben egyedüliként csatlakozott a független gyógyszertárakból álló Kulcs Patikák hálózathoz, így minden hónapban megjelenő akciós újságunkban, közel 40 vény nélküli gyógyszer és egyéb termék vásárolható meg akár 41% kedvezménnyel. Ingyenes kiadványunkat megtalálja gyógyszertárunkban, keresse postaládájában illetve a honlapunkon az alábbi linken!

A jelen

2020 ban megújítottuk és megnöveltük gyógyszertárunkat, Budapest egyik legnagyobb eladóterű patikájává fejlődött. A termék kínálat nagymértékben kibővült, a vitaminok, és egyéb termékeken túl, a teljes magyarországi dermokozmetikai választék megtalálható és reformélelmiszerrel is kiegészült a portfóliónk. Szabadpolcossá tettük termékeinket, kategóriákba soroltuk a gyógyszereket és az egyéb termékeket, így a vásárlóink számára átláthatóbb lett a kínálatunk, így célzottan kereshetnek a problémájuknak megfelelő készítményeket.

Ne keresse az ügyeletes gyógyszertárat!

Vasárnap is nyitva este 9-ig ügyeleti díj nélkül!

Gyógyszertárunk nyújtott nyitva tartással a hét minden napján hétfőtől vasárnapig este 9-ig tart nyitva ügyeleti díj és utcán való várakozás nélkül! A nyitva tartásunk biztos pontot jelenthet a környéken lakók vagy akár a messzebbről érkezőknek is, így ha túl későn végez az orvosnál, a munkában vagy lázas a baba, nem kell keresgélnie az aktuálisan ügyeletes gyógyszertárat és ami legfontosabb, hogy nem kell ügyeleti díjat fizetnie. A későn érkezőknek nem kell az utcán várakozniuk, ahogy azt az ügyeletes gyógyszertárnál megszokták és egy kis ablakon keresztül kommunikálni a gyógyszerésszel, hanem kényelmesen a gyógyszertár officinájában válthatják be vényeiket a gyógyszerész tanácsát közvetlenül meghallgatva.

Kulcs törzsvásárlói kártya

A Kulcs patikák tagjaként bevezettük saját Kulcs kártyánkat és a tagpatikák közül egyedüliként adunk jelentős azonnali 6 % kedvezményt akár egyes vényei kiváltásánál is. a részleteket itt találja.

A regisztrációhoz a nevén és a születési évén kívül semmit mást nem szükséges megadnia, így a kártya 1 perc alatt kiállítható és már az első vásárlásnál érvényesítheti a kiemelt kedvezményt.

Új! Most már online is tud Kulcs kártyát regisztrálni! Részletek itt!

Természetesen a megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak a betérők, hiszen a gyógyszertárban továbbra is kedves segítőkész gyógyszerészek és asszisztensek fogadják Önöket.

Royal Gyógyszertár

Ne keresse az ügyeletes gyógyszertárat!

Vasárnap is este 9-ig ügyeleti díj nélkül!